Natura Vita Residence

Nyugodt, kényelmes és olcsó nyugdíjas évek Magyarországon,
modern és korszerű luxusházban közvetlenül az Európa-hírű
hegykői Sá-Ra Termálfürdő mellett.

Luxus minőségű ingatlanok Magyarországon

Kiemelkedő ár-érték arányú tágas és világos, 48-98 nm-es luxuslakások és penthouse apartmanok prémium minőségű alapanyagokból.

Névtelen terv (53)

Modern okosotthon technológia

Igény szerint használható szobánkénti hűtő/fűtő rendszerrel, távolról is vezérelhető alumínium redőnyökkel, kaputelefonnal, idősfelügyelettel, riasztóval és akár 5 évig ingyenes fűtéssel.

Modern okosotthon technológia

Biztonságos és egyben sokszínű környék

Hegykő természeti kincsekben, kulturális lehetőségekben és gasztronómiai élményekben gazdag környék, ahol minden nap élmény élni.

Biztonságos és egyben sokszínű környék

Gyorsan megtérülő befektetés

Hegykő népszerű turistacélpont, 2022-es adatok alapján évente 110 000 vendégéjszakát töltenek a turisták - főként németajkúak - a termálfürdő közelében.

Gyorsan megtérülő befektetésBefagyasztottuk az árakat

Március 1. után árat emelünk. Használja ki a lehetőséget, hogy rövid ideig még a tavalyi árakon szerződjön!

origo_kep_aremeles_elott

Natura Vita Residence lakások

Kis Natura Vita Apartman

Kis Natura Vita Apartman
47 500 000 Ft-tól
2 szoba, 1 fürdőszoba, 48-56 m²

Nagy Natura Vita Apartman

Nagy Natura Vita Apartman
65 900 000 Ft-tól
3 szoba, 1 fürdőszoba, 59-75 m²

Penthouse Apartman

Penthouse Apartman
57 900 000 Ft-tól
2-3 szoba, 1 fürdőszoba, 48-98 m²2023. december 31-ig minden All inclusive szerződés esetén
AJÁNDÉK KONYHABÚTOR
legfeljebb 1 500 000 Ft értékben!

Névtelen terv (49)

Nézze meg a saját szemével
a készülő lakásokat!

Jöjjön el 3 napra Hegykőre, ismerje meg a környékét, a rengeteg szabadidős, pihenési lehetőséget.

Megmutatjuk a Natura Vita Residence még elérhető lakásait és saját bőrén tapasztalhatja meg a luxusminőséget a szintén az Origo-Sánta Építő Zrt. által épített és a cégcsoport által üzemeltetett
Hotel HegiQ****-ben!

 

Nézze meg a saját szemével a készülő lakásokat!
Hotel HegiQ**** Hegykő

Töltsön 3 napot Hegykőn,
a Hotel HegiQ****-ban
15% extra kedvezménnyel!

3 nap/2 éjszaka szállás 2 főre
Elhelyezés Superior szobában
Félpanziós ellátás
AJÁNDÉK Sá-Ra Termálfürdő belépő 1 alkalomra, 2 fő számára
Natura Vita Residence még elérhető lakásainak megtekintése

Az extra 15% kedvezményre jogosító kuponkódot kérje kollégáinktól a kapcsolatfelvétel során!

Vegye fel a kapcsolatot vagy töltse le a még elérhető lakások látványtervét!

Hegykőn olyan jó lesz élni, mintha minden egyes nap nyaralna

Hegykő ingatlan

Európai színvonal közel ⅓ áron

Magyarország 15 éve az Európai Unió tagja. Az ország észak-nyugati részén fekvő Hegykő község a környék egyik legnyugodtabb, legjobban fejlett régiója. Mérsékeltek a megélhetési költségek, alacsony az ingatlanadó, 65 éves kor felett ingyenes a tömegközlekedés, aktív a közösségi élet és biztonságos körülmények között telnek a mindennapok.

Friss, egészséges levegő

Hegykő a Fertő-Hanság Nemzeti Park része, ahol mindig friss, tiszta és egészséges a levegő. Azért is ideális itt élni, mert sokszínű, változatos és gyönyörű a természet, és vízi-és ragadozó madaraktól, ürgéktől, szabadon legelésző szürkemarháktól és vízibivalyoktól gazdag az élővilág.

Világhírű termálfürdő 5 perc sétára

A Natura Vita Residence-től alig 200 méterre található hegykői termálfürdőt - nyitott és fedett medencéi miatt - évről évre több pihenni, gyógyulni és sportolni vágyó keresi fel. A csaknem 1500 mélyről felszínre hozott 56 fokos, kiemelkedően magas oldott ásványianyag-tartalmú termálvíz gyógyhatása orvosilag is bizonyított. Kiemelten ajánlott mozgásszervi betegségek, egyes bőr-és nőgyógyászati, urulógiai gyulladások, légúti panaszok kezelésére rehabilitációs kúraként és rendszeres alkalmazásra egyaránt.

Városi kényelem, vidéki nyugalom

Távol a nagyváros zajától, a vidéki élet minden előnyével, bájával és madárcsicsergésével itt valóban nyugodtan és békésen telhetnek a nyugdíjas évek. A ház körüli teendőket professzionális házkezelő végzi, így a lépcsőház takarítása, a fűnyírás és a kertrendezés is megoldott. A városi kényelemért, szolgáltatásokért és vásárlási lehetőségekért sem kell messzire menni. Sopron alig 20 km, Designer Outlet Parndorf csupán 60 km, Bécs és Pozsony végtelen lehetősége alig 100 km-re elérhető. A Budapest és a Balaton pedig csupán 2 óra autóval.

Élmény élmény hátán

Hegykő és környéke igazi kánaán az aktív testmozgás és a kirándulások szerelmeseinek. A Fertődi kastély varázslatos kertje, a Fertő-tavat megkerülő kerékpárút, a dimbes-dombos túraútvonalak, rétek és tanösvények, a sokszínű madárvilág, a kenuzási, a lovaglási, lovaskocsizási lehetőségek vagy éppen a horgászat számos izgalmas
és tartalmas kalandra hív.

Pezsgő kulturális élet 

Európa egyik legnagyobb és legrégebbi kőfejtője, a Szentmargitbányai Kőfejtő, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház, a Soproni Petőfi Színház, a Bécsi Állami Operaház és az osztrák főváros színházai számos izgalmas és tartalmas kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínálnak. Legyen az könnyűzenei koncert, nagyszabású színdarab vagy a legtehetségesebb művészek operaelőadása.

Termálfürdő